'

Apr 16
RUINERWOLD - Fleur van Norden is nog maar sinds 1 februari actief in Ruinerwold met haar salon Huid 365 maar ze timmert nadrukkelijk aan de weg. Op vrijdag 20 april tussen 11.00 en 16.00 uur is er een zgn. Open Dag waarmen een gratis huidscan en een persoonlijk advies krijgt.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Voor Fleur was het starten van een eigen salon altijd al een stil gekoesterde wens. Aan Dijkhuizen 8b in Ruinerwold waar ook Pedicurepraktijk Marjan en Sportmassage Sandra gevestigd zijn bleek nog een ruimte beschikbaar. Ook Marjan en Sandra zagen een samenwerking wel zitten. Daarna was het snel beklonken. Fleur: ‘Huid 365 staat voor ‘het hele jaar een mooie huid’. Naast goede huidverzorging is er bij Huid 365 veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ontspanning’.

Als schoonheidsspecialiste kan ze inmiddels bogen op 10 jaar ervaring. Daarnaast werkt ze al een aantal jaren als product expert bij Paula’s Choice. Daardoor weet ze veel van de producten en kan ze een huidverzorgingsadvies op maat geven. Ook mensen met acne zijn welkom. Doordat Fleur hiervoor een specialisatie heeft behaald kan de behandeling mogelijk worden vergoed door de zorgverzekering.

Bij Huid 365 zijn diverse (gezicht) behandelingen mogelijk. Van wenkbrauwen epileren, verven wenkbrauwen en/ of wimpers, harsbehandelingen tot manicure. Binnenkort start ze ook met elektrisch ontharen, waarbij overbeharin haren definitief kan worden verwijderd. Fleur: ‘Of iemand nu komt voor puur ontspanning, of om de huid te verbeteren, het kan allemaal. Daarnaast worden er diverse producten verkocht. ‘Deze producten worden altijd ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek, bevatten geen irriterende ingrediënten voor de huid, zoals parfum, en zijn daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid.

Het contact met verschillende mensen in haar salon maakt het dat geen dag hetzelfde is. Fleur: ‘Het is fantastisch om resultaat te zien, Dat mensen opgeladen de deur uit gaan. Huid 365 is aangesloten bij branchevereniging ANBOS, waardoor klanten weten dat ze te maken hebben met een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die staat voor kwaliteit en haar kennis up-to-date houdt.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA