'

Apr 16
BERGHUIZEN - Op zondag 22 april is alweer de derde laagdrempelige viering in de kerk in Berghuizen aan de beurt. Het thema is deze maal: “Wat doe jij?” Met dit thema wordt onder andere voortgeborduurd op het verhaal van Ester, waar vrijdagavond en zaterdagavond tevoren in deze zelfde kerk een musical over is opgevoerd.

Wat doe jij, als je net als Ester voor een moeilijke keus komt te staan? Wat doe jij, als het gaat om problemen van bekenden of onbekenden? Samen met de predikant Harm Feijen verdiepen we ons hierin. Uiteraard speelt muziek een grote rol, met life-muziek van de combo-band. Dit resulteert in een mix van opwekking en oude, maar bekende, popmuziek, naast recentere nummers.
Kom deze “Kerk zonder Drempel”-viering zien, horen en beleven! De deuren staan open voor iedereen. Om 10:00 uur starten we met een kop koffie, om 10:30 begint de viering.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA