'

Apr 27
DRENTHE - Stichting Kunst & Cultuur en het Bevrijdingsfestival Drenthe werken dit jaar weer intensief samen. Voor de komende editie van het Bevrijdingsfestival, op zaterdag 5 mei aan de Baggelhuizerplas in Assen, programmeert popadviseur Jan Stam de SENA performers stage, de Heroes Stage en een gedeelte van de Dance Stage.
“Dit jaar krijgen verschillende Drentse talenten een podiumplaats op het Bevrijdingsfestival Drenthe”, zegt Jan Stam. “Op de Sena Performers Stage staan vijf talentvolle regionale acts en de populaire Leif de Leeuw Band. We hebben dit jaar ook een uitwisseling met het Haags popcentrum”, gaat Jan verder. “De garagerockband The Hazzah en G.O.D. staan in Assen en binnenkort staan twee van onze Drentse acts in Den Haag op het podium”.

Op de Heroes Stage heeft Jan Stam, in samenwerking Stichting Popmixart, uit Assen maar liefst achttien jonge Drentse acts geprogrammeerd, waarvan de jongste muzikant 12 jaar oud is. “De meeste spelen 10 tot 15 minuten om ervaring op te doen”, aldus Jan. Op het Dancepodium staan ook zes Drentse dj’s, drie geselecteerd tijdens Kunstbende Drenthe en drie winnaars van Freedom Dance, de jaarlijkse dj wedstrijd in de provincie.
Dankzij deze samenwerking staat het Bevrijdingsfestival Drenthe niet alleen in het teken van grote nationale acts, maar wordt het muzikale programma aangevuld met popmuziek uit de eigen provincie.

Bevrijdingsfestival Drenthe vindt plaats op zaterdag 5 mei aan de Baggelhuizerplas in Assen en is gratis toegankelijk. www.bevrijdingsfestivaldrenthe.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA