'

Mei 14
ZUIDWOLDE - In gemeente De Wolden is voor het eerst een finale van het 8-vakkenspel gehouden. Sporthal De Slenken in de Wijk was de plaats waar de finaleronden werden gespeeld. De kinderen hebben tijdens deze finale gestreden voor de eerste plek van hun groep en eeuwige roem!
De voorrondes werden tijdens de gymnastieklessen verzorgd door het JOGG-team De Wolden. Zij deden dit in samenwerking met de vakleerkrachten en sportfunctionarissen.

Beste school

Het tweetal dat aan het einde van drie speelronden de minst aantal strafpunten had, werd de winnaar van de groep. Per groep zijn de prijzen uitgereikt door wethouder Sport, Jan van ’t Zand. Naast de eerste, tweede en derde prijs was er ook nog een prijs voor de beste school. Hierbij is CBS De Wegwijzer uit Alteveer de winnaar geworden. Zij hebben een Kanjamspel (frisbeespel) gekregen voor op het schoolplein. Alle andere finalisten hebben nog een beker gekregen voor het behalen van de finale.

Lekkere smoothie

Tijdens de finale speelden de kinderen drie rondes van 15 minuten. Om tijdens het toernooi aandacht te schenken aan een gezonde leefstijl kregen alle kinderen een lekkere en gezonde smoothie. Daarnaast zijn de kinderen ook de hele middag actief in beweging geweest tijdens het spelen van het 8-vakkenspel.
Al met al was het een leuke, sportieve dag voor de kinderen waarbij lekker bewegen, gezond eten en plezier bovenaan stonden!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA