'

Jul 6
RUINERWOLD - TC ’t Wold en VCR Ruinerwold organiseren op zaterdag 14 juli gezamenlijk een nieuw evenement onder de noemer ‘Beach Event Ruinerwold’. Op deze dag wordt zowel het traditionele beach tennis als het beachvolleybal toernooi gehouden, maar deze keer op dezelfde dag en op dezelfde locatie. De tennis- en volleybalvereniging slaan dit jaar dus de handen ineen.

De grote parkeerplaats achter de sporthal en naast de accommodatie van TC ’t Wold is het decor van Beach Event Ruinerwold. Voor de gelegenheid zal deze parkeerplaats worden omgetoverd naar het 'Albert Kleis Strand'. Vanaf donderdagmiddag 12:00 uur kunnen auto’s daar niet meer parkeren. Hiervoor kan uitgeweken worden naar de ijsbaan. Het evenement start zaterdag 14 juli om 10:00 uur.

Zowel de tennis- als de volleybalwedstrijden worden gespeeld in een Topklasse en een Recreatieve klasse. Voor tennis betekent de Topklasse een speelsterkte t/m 7. Niet-tennissers en speelsterkte 8 of 9 kunnen deelnemen aan de Recreatieve klasse. Heren en dames spelen in dezelfde klasse en een team bestaat uit een koppel van 2 personen. Bij het volleybal worden de officiële Nevobo beachvolleybalregels gehanteerd in de Topklasse voor de doorgewinterde beachvolleybalspelers, in tegenstelling tot de Recreatieve klasse waar wat vrijer kan worden gespeeld. Een beachvolleybalteam bestaat uit 3 personen, waarvan minimaal 1 dame en minimaal 1 heer. Uiteraard mag je met meer dan 3 personen in een team meedoen, maar dan moeten de spelers rouleren.

Een lidmaatschap van een tennisclub of volleybalvereniging is niet nodig. De minimumleeftijd voor het event is 16 jaar.

Opgeven voor Beach Event Ruinerwold kan tot uiterlijk 1 juli a.s. via de website: https://beacheventruinerwold.nl

Voor het beach tennis zijn de kosten € 5,00 per persoon en voor beachvolleybal zijn de kosten € 15,00 per team. Deze kosten dienen op de dag zelf contant betaald te worden. Materialen zoals beach rackets en ballen zijn op locatie aanwezig.

Kijken is voor alle leeftijden, dus we hopen op veel publiek deze dag. Je hoeft je niet te vervelen want er is muziek, een verloting en uiteraard zijn er drinken en versnaperingen verkrijgbaar!

Iedereen die na deze dag nog geen genoeg heeft gekregen van het beachen kan op zondag 15 juli wederom terecht op de tijdelijke strandlocatie, want dan organiseert KIOS een beachkorfbaltoernooi.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA