'

Mei 15
REGIO - Tijdens de jaarlijkse Barbecue-wedstrijd, die werden gehouden op donderdag 10 mei 2018 in het Raifeissenpark, in Hoogeveen is Peter Roos uit De Wijk samen met zijn team, “Bad to the Bone” over-all winnaar geworden in al de 4 categorieën Soep van de bbq: 1e plaats, Moinkballs: 1e plaats, Kiplollies: 1e plaats en Rollade: 1e plaats.Deze BBQ wedstrijd is een kwalificatie wedstrijd die dit jaar valt onder de Stichting BBQ Wedstrijd Nederland S.B.W.N.
Er deden 8 teams mee aan deze wedstrijd het gaat om gerechten van de Bbq die culinair bereid worden
Het team dat dit jaar pas van start is gegaan zal diverse wedstrijden bezoeken en gaan voor de punten
de eerst volgende is 9 juni in Waddinxveen maar 29 Sept zullen ze ook meedraaien in Meppel bij Meppel Culinair op het kerkplein
je kunt ze volgen op Fb 'Bad to the Bone'.

Het team “Bad to the Bone” bestaat uit: Gemma van Leuven a.k.a. MissBBQ: Gemma is vastbesloten om te laten zien dat bbq’n niet alleen is weggelegd voor mannen. En hoe! Hoewel ze naar eigen zeggen nog niet zolang achter de Q staat, komen de mooiste gerechten van haar hand. Gemma is in 2018 verkozen tot BBQ’vrouw van het jaar!
Erik “Brute Bosjesman” Manders: Deze joviale Brabander is, anders dan zijn bijnaam doet vermoeden, de vriendelijkheid zelve. Een gedreven buitenkoker, die naast de smoker en bbq ook goed met Dutch Ovens uit de voeten kan.
Christian “De Vuurmeester” Boomker : Christian is kok van beroep en al jaren besmet met het “gietijzer virus”. Christian neemt regelmatig deel aan diverse kookwedstrijden en heeft inmiddels een aantal mooie titels op zijn naam, waaronder die van Wereldkampioen Snert koken 2015 en die van Lidl Stampioen 2016.
Christian Tholen, een zeer vakkundig bbqer uit Boxtel Is als laatste lid aan het team toegevoegd hij heeft al meerdere jaren ervaring op de BBQ en het buiten koken en is ook veelvuldig aanwezig op diverse meatings.
Peter Roos: Pitmaster in hart en nieren, als voormalig lid van de Smoking Hot Barbies en als internationaal KCBS-judge gepokt en gemazeld in het wedstrijdcircuit.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA