'

Mei 15
DE WIJK - Het vakantieseizoen is begonnen, dus is het Tourist Info Punt in de Wijk weer langer geopend om bezoekers te informeren over het mooie Reestdal. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 12.30 uur.


Naast informatie, fiets- en wandelroutes en knooppuntkaarten kunt u bij de Tourist Info ook terecht voor souvenirs, ansichtkaarten en VVV-kaarten. Buiten de openingstijden kunt u voor informatie terecht op de website www.touristinfohetreestdal.nl.
Wegens uitbreiding van de openingstijden zijn de medewerkers van de Tourist Info op zoek naar collega-vrijwilligers die het team willen komen versterken. Lijkt het je leuk om in een gezellig team te werken, klanten te woord te staan over de regio en mee te helpen bij de organisatie zoals de kerstwandeling, dauwtrappen en de fietsvierdaagse? Kom dan eens langs bij de TIP winkel (onder de Wieker Meule) voor meer informatie of mail naar dewijk@touristinfohetreestdal.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA