'

Mei 17
DE WOLDEN - Vrijdagavond 19 oktober vindt er voor de 3e maal het De Wolden's Vrijwilligersfestival plaats. Dit keer in Buitencentrum De Poort te Ruinen.
Inmiddels begint het programma al aardig vorm te krijgen! Wat kunt u o.a. verwachten op het festival: er kan een muzikale quiz worden gespeeld samen met de Pauwergirls (www.pauwergirls.nl), is er een workshop graffiti spuiten, kan er gedanst worden in de silent disco, is er speciaal voor de mannen een barbier aanwezig, zal Magic John de nodige goocheltrucs verzorgen, kan men zich onderdompelen in caribische sferen bij de smoothiebar en zijn er natuurlijk de nodige versnaperingen tussendoor.

Kortom: een feest die je als vrijwiliger niet wilt missen! Wilt u als organisatie uw vrijwilligers hierop attenderen? Vrijwilligers aanmelden kan via: https://welzijndewolden.nl/vip-de-wolden/aanmelden-vrijwilligersfestival/

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA