'

Mei 18
voor iedereen van 60 jaar en ouder

DE WIJK - In de zomer is het natuurlijk heerlijk om te bewegen in de frisse buitenlucht. Daarom organiseert Atlas Sport de komende maanden verschillende buitenlessen en – activiteiten. Het complete overzicht is te vinden op www.atlassport.nl/zomer. Voor mensen van 60 jaar en ouder heeft Atlas Sport deze zomer wekelijks twee gratis lessen:
Sport en spel
Lekker in de buitenlucht sportief én gezellig bezig zijn? Dat kan tijdens het Sport en spel-uur. We doen spelletjes waarbij de nadruk ligt op snelheid en coördinatie. En vooral moet het leuk zijn! Het is voor niemand te moeilijk, iedereen kan en mag meedoen.

Dag en tijd vanaf 6 juni elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur

Wandel je fit
Buiten wandelen met tussendoor spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam. We kiezen per keer een andere route om steeds te kunnen genieten van een ander stuk van onze prachtige omgeving.

Dag en tijd vanaf 7 juni elke donderdag om 10.00 uur

Verdere informatie
Vooraf aanmelden is niet nodig maar het mag wel via telefoon 0522-441090 of mail info@atlassport.nl. Verdere info is ook te krijgen via telefoon of mail. Binnenlopen in de sportschool kan natuurlijk ook; iedereen is van harte welkom.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA