'

Mei 17
RUINERWOLD - Dinsdagavond moest KIOS 2 het in de halve finale van AP-buitenbeker, in Oude Pekela, opnemen tegen WSS 1. Het vlaggenschip uit Oude Pekela speelt op het veld in de derde klasse. Een geduchte tegenstander voor de ploeg van Jordy Wessel, maar niets is onmogelijk. In de vorige ronde werd er ook al gewonnen van een derde klasser.
De start van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Met 1-0 en 2-1 liep het snel uit naar een 4-1 voorsprong. KIOS 2 wist de zaak weer te herstellen naar 4-4 en 5-5 en met 5-6 pakte het de eerste voorsprong. Beide ploegen deden niet veel voor elkaar onder en de scores liepen gelijk op. Via 6-6, 8-7 gingen beide ploegen met 10-10 de rust in.

In de tweede helft hetzelfde beeld. De opening was weer voor de thuisploeg en sprintte naar een 13-10 voorsprong. Wederom moest de ploeg van Jordy Wessel in de achtervolging en wederom deed het dit met succes. Via 14-12 en 15-13 kwam het op 16-16 weer op gelijke hoogte. En de trein denderde wat door naar 16-18. Echter, liet WSS 1 het niet verder komen en haakte met 17-18 aan. Op 19-19 kwamen beide ploegen voor het laatst op gelijke hoogte. KIOS 2 was bij machte om de 19-20 en 19-21 te maken. Met de 19-22 en nog maar een paar minuten te spelen, gaf het de genadeslag. In de laatste minuut scoorde WSS 1 nog de 20-22, maar verder kwam het niet.

De finale voor KIOS 2 is een feit. Een zeer knappe prestatie! KIOS 2 staat op de rand van een super seizoen. Na het kampioenschap in de zaal, kan het 27 mei kampioen worden op het veld in de thuiswedstrijd tegen Apollo 2 (aanvang 13.00 uur). En dan nu ook de finale van de AP-buitenbeker. Deze finale is woensdagavond 13 juni te Nieuwehorne. Hierin moet KIOS 2 het opnemen in een vierkamp tegen Drachten 4, Flamingo’s 1 en DWA Agro 1.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA