'

Jun 11
STAPHORST - Zaterdag 16 juni organiseert VELUX speciaal een open dag bij Boer Staphorst en iedereen met interesse kan een kijkje komen nemen. Tijdens deze open dag is er een specialist van VELUX aanwezig om uitleg te geven over de vergunningsvrije dakkapel. Alle vragen over dit bijzondere product kunnen dan ook direct gesteld worden.
Daglicht en frisse lucht zijn essentieel voor onze gezondheid en mogen daarom ook binnen niet ontbreken. De vergunningsvrije dakkapel van VELUX biedt een oplossing en verandert een donkere zolder in een ruimtelijke kamer met voldoende lichtinval en frisse lucht. Vorig jaar had Boer Staphorst de primeur met de opening van het eerste VELUX huis van Nederland waarin de VELUX dakkapel is te bewonderen.

Maar wat maakt de dakkapel zo uniek? Doordat het raam 10 graden steiler in het dak is gemonteerd dan een gewoon dakraam, creëer je extra loopoppervlakte in de ruimte. De gehele dakkapel steekt ook niet meer dan 60 cm uit, waardoor deze in de meeste gevallen vergunningsvrij is en in een dag is te monteren.

Daarnaast vindt u bij Boer Staphorst de dakkapel serre. Deze dakkapel laat daglicht veel verder de ruimte binnen door een slimme toepassing van dakramen. Het dak van de dakkapel bestaat namelijk ook uit ramen. Hierdoor komt er tot wel drie keer zoveel daglicht de woning binnen. Tijdens de VELUX open dag bij Boer Staphorst op zaterdag 16 juni kunt u zelf zien hoe u met een VELUX dakkapel voor meer daglicht kunt zorgen en kunt u al uw vragen stellen. Dus kom gezellig langs!

Meer informatie over de VELUX dakkapel vindt u op: https://www.boer-staphorst.nl/velux-dakkapel-serre/

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA