'

Jun 12
REGIO - Het is vaak in het nieuws: het grote te kort aan personeel in de zorg. Het werven van nieuwe mensen staat bij veel zorginstellingen dan ook hoog op de agenda. Ook bij Icare Verpleging en Verzorging. Deze week start er daarom een unieke wervingscampagne die draait om mannen in de zorg.
Het WK voetbal staat voor de deur. Normaal kleuren dan de straten langzaam oranje, stijgt de oranjekoorts en zijn “onze jongens” het gesprek van de dag. Dit jaar gaat het allemaal aan ons voorbij, omdat we niet gekwalificeerd zijn. Maar gelukkig zorgen “onze jongens” wel voor het oranjegevoel. Iedere dag pieken zij en zetten zich in om de beste zorg te geven in de wijkverpleging en in verzorgings- en verpleeghuizen.

11 mannelijke zorgverleners, werkzaam als verzorgende of (wijk)verpleegkundige bij Icare, zijn onlangs gefotografeerd in het PEC stadion in Zwolle. Met een knipoog naar het WK voetbal luidt de slogan van de campagne: Ons team is wél gekwalificeerd, maar we kunnen altijd nieuwe spelers gebruiken. Alle mannen die meedoen aan de campagne voelen de urgentie om te laten zien hoe mooi het werken in de wijkverpleging is: “Je werkt zelfstandig, hebt veel vrijheid en er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.”

Gedurende het WK voetbal verschijnen er advertenties in kranten en op social media. Geïnteresseerden, mannen en natuurlijk ook vrouwen, kunnen zich melden voor een meeloopdag of hun CV achter laten op de website. Meer weten over werken bij Icare of de campagne? Kijk dan op www.iederedaghetoranjegevoel.nl


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA