'

Jun 12
DE WIJK - De Swim2Walk georganiseerd door de organisatie van de wandel4daagse en van de zwem4daagse is wederom een groot succes geworden. De wisselende opzet hetzelfde. Bij de start op dinsdag waren er meer dan honderd deelnemers die baantjes kwamen trekken in het zwembad. Mede door het mooie weer was een duik in het zwembad beslist geen straf. Ook trad het leerlingenorkest van Apollo onder leiding van Ilona Slomp op.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl
Woensdag werd er gelopen, en donderdag weer gezwommen. Vrijdag tijdens de afsluitende dag was het weer lopen. Hier deden een paar honderd wandelaars aan mee. Onderweg werd even een pauze ingelast om een ijsje te eten. Met de koninklijke muziekvereniging Apollo voorop werd het laatste stuk ingezet naar het zwembad. Wie zin had was na afloop uiteraard van harte welkom om nog even een duik te nemen. DJ Robbert Jan verzorgde de muziek tijdens het discozwemmen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA