'

Jun 18
REGIO - De dames van de Soroptimistclub Meppel e.o. gaan de catwalk op. Op donderdag 28 juni zijn zij de mannequins die in De Havixhorst kleding gaan showen. Het gaat om sale & outletitems én de herfst/wintercollectie van HB Mode uit Ommen. Daarnaast showt Belle Lingerie uit Meppel haar zomercollectie. De reden dat de dames in én uit de kleren gaan, is het goede doel. De opbrengst van de avond komt namelijk ten goede aan Taalpunt Meppel. Dit is in 2018 het project dat door de leden wordt ondersteund.
De afgelopen weken stonden in het teken van passen, oefenen en de mooiste creaties bij elkaar zoeken. Alles wordt op alles gezet om donderdag 28 juni als zeer geslaagd in de boeken te laten gaan.

Avondje uit
Manon Kuiters: ‘We maken er een compleet verzorgde avond van, die superleuk is om te bezoeken met vriendinnen, zus, moeder of collega’s. Het is echt een avondje uit. We ontvangen de dames om 19.00 in stijl met met bubbels en bonbons. Er zijn ook leuke stands, waar de dames lekker in kunnen snuffelen. Om kwart voor acht start dan de modeshow, waar onze leden dus zelf de mode showen. Dat is best spannend, want dat doen we natuurlijk niet dagelijks. De badmode bleek toch wel een dingetje. Daarom neemt Belle Lingerie haar eigen modellen mee.’

Outletprijzen
In de pauze heeft de club een bijzonder optreden weten te regelen. Het regionale talent Marit Nygard zal dan de gasten verrassen met haar prachtige stem. Daarna wordt de modeshow hervat. Vervolgens kunnen de dames hun slag slaan en zelf de kleding passen en ook kopen. Bijzonder is dat er bijzondere outlet prijzen gelden tot wel 70% korting. Op deze manier zijn mooie merken zoals Marc Cain, Natan, MaxMara, Fabiana Filippi en Annette Görtz voor iedereen bereikbaar. Natuurlijk wordt er ook een lekker wijntje geschonken en zijn er hapjes.

Druk
Manon: ‘We denken dat het erg druk wordt, dus wie nog kaarten wil kopen, moet dat snel doen. Ze zijn verkrijgbaar bij Belle Lingerie, Bloemenboetiek Jarina in de Wijk en HB Mode in Ommen en kosten 17,50 per stuk. Zoals gezegd gaat de opbrengst naar het goede doel. Taalpunt Meppel. Het Taalpunt richt zich op mensen die problemen hebben met lezen en schrijven. Inwoners van Meppel kunnen hier terecht voor informatie en advies, bijvoorbeeld over oefenen met vrijwilligers, cursussen en programma’s op de computer waar je zelf aan de slag kan.’

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA