'

Jun 22
DE WIJK - Komende zaterdag 23 juni treedt de jeugdslagwerkgroep van het Slagwerkensemble van Apollo op tijdens het Van DedemFestival in Dedemsvaart. Al geruime tijd is de groep enthousiast bezig en ook nu weer is het gezegde “Wie de jeugd heeft….” weer van toepassing. Enkele leden zijn nog maar een korte periode bezig, maar het plezier straalt er bij de jeugdige slagwerkers vanaf!
Zaterdag 30 juni reist het SWE af naar het Duitse Rastede, waar het deel zal nemen aan een internationaal muziek Festival. De te spelen nummers Power Hit en Small can be Big zullen door een deskundige jury worden beoordeeld. Leden en dirigent kijken na een gedegen voorbereiding er naar uit om af te reizen naar onze Oosterburen!

Tevens is het SWE al geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor een groots jubileum optreden op 13 oktober 2018 in Sporthal De Slenken. In samenwerking met Popkoor Nameless uit de Wijk/IJhorst en Melody Percussion Band Concordia uit Krimpen aan den IJssel wordt de sporthal omgebouwd tot een ware muziektempel, waarbij veel herkenbare populaire muziek wordt gespeeld en gezongen. Mede door Bruins Betonstaalvlechtbedrijf uit Staphorst en Hoveniersbedrijf Vellinger uit de Wijk, zal dit wederom een muziekavond worden, welke je niet wilt missen!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA