'

Jul 9
DRENTHE - Op zaterdag 14 juli organiseert Stichting Kunst & Cultuur twee Instawalks. Deze vinden plaats in Frederiksoord en op het Holtingerveld in Zuidwest-Drenthe langs de kunstwerken op de beeldenroute Into Nature. De wandelingen vinden plaats onder begeleiding van Volkskrant- en landschapsfotograaf Harry Cock. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.kunstencultuur.nl. Er is plaats voor twee keer 15 deelnemers.


Een Instawalk is een populair fenomeen in Nederland. Deelnemers uit verschillende delen van het land komen tijdens een rondleiding samen om meer te weten te komen over een onderwerp of gebied en maken tijdens de rondleiding foto’s met hun camera of mobiele telefoon. De foto’s die gemaakt worden tijdens een Instawalk worden door de deelnemers op Instagram voorzien van een hashtag (#), zodat er een fotogroep ontstaat. Op 14 juli wordt de hashtag Instawalkintonature.

De kunstwerken van de internationale kunstenaars staan tijdens de wandelingen op 14 juli centraal, maar natuurlijk zal er ook aandacht zijn voor de natuur rond de kunstwerken. Na afloop van de Instawalks kunnen de fotografen hun foto’s met Harry Cock bespreken, zodat zij hun talent verder kunnen ontwikkelen. Harry Cock fotografeert al decennia het landschap in (Noord-) Nederland. Begin april kreeg bij de Grote Culturele Prijs van Drenthe uitgereikt. De Volkskrant is zijn belangrijkste podium.

De Instawalks worden georganiseerd door Stichting Kunst & Cultuur in het kader van het 25-jarig jubileum van de organisatie. Later dit jaar wil de stichting ook een wandeling in de stad Groningen organiseren, omdat zij daar sinds enige jaren ook actief is.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA