'

Jun 26
REGIO - Erik en Sandra Stoffers van Wilcovak volgen met interesse en vanuit betrokkenheid de Hoogeveense Uitdaging. Ook keken/kijken zij regelmatig op de website van deze stichting. Want onder de button ‘Vraag & Aanbod’ kun je zien wat en óf je iets kunt betekenen voor de Hoogeveense Uitdaging en tegemoet kunt komen aan een verzoek of vraag vanuit maatschappelijke organisaties.
Erik Stoffers vertelt: ,,met enige regelmaat bezochten we de site en kwamen tot de conclusie dat er niet vaak iets tussen stond, waar wij op in konden spelen. Totdat Kledingbank Drenthe het verzoek inwilligde of er een partij was, die een naambord met logo voor hen wilde ontwikkelen en leveren. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het drukken van foto’s op speciaal materiaal voor musea en galerieën, paste dit precies in ons straatje en hebben we hier meteen op ingespeeld. Op die manier konden we een mooie match sluiten met Kledingbank Drenthe en hebben we het bord inmiddels afgeleverd’.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA