'

Jul 14
ZUIDWOLDE - Op maandag 16 juli verzorgt muziekvereniging Woudklank een gratis optreden op het schoolplein van CBS De Wegwijzer in Alteveer. Het opstaporkest, opleidingsorkest en de slagwerkgroepen van de Zuidwoldiger muziekvereniging brengen een gevarieerd repertoire van vrolijke en bekende muzieknummers. Het optreden begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur.
Alle orkesten laten afwisselend een aantal nummers horen. Het opstap- en opleidingsorkest doen dat onder leiding van Marjon Brouwer, de slagwerkgroepen onder leiding van Giovanni Timmermans. Alle leden, voornamelijk kinderen en jongeren, maar ook diverse volwassenen, spelen kort of al langere tijd, de meesten hebben les en stromen uiteindelijk door naar het harmonieorkest van Woudklank of spelen daar al in. Ook de slagwerkgroep bestaat uit diverse zeer ervaren en nog jongere getalenteerde leden. De allerjongsten starten in de opstap slagwerkgroep.

Bij regen kan het optreden doorgaan onder de overkapping van de fietsenstalling. Voor meer informatie over de vereniging, zie ook www.woudklank.nl of volg de Facebookpagina.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA