'

Jul 10
DE WOLDEN - Binnenkort begint in onze gemeente weer de Concours Hippique (CH) de Wolden. Het jaarlijkse paardensport evenement op het hoogste niveau. Ondernemersplatform De Wolden organiseert in samenwerking met gemeente De Wolden op woensdagmiddag 18 juli de netwerkbijeenkomst ‘Ondernemend De Wolden’. Dit jaar met als thema ‘Identiteit’. De houtloods van het Concours Hippique de Wolden vormt het prachtige decor van deze bijeenkomst.


Foto': Artizzl Media / Peter Nefkens
Gastspreker

Ook dit jaar hebben we verschillende gastsprekers. Aan de grote ’De Wolden Draait Door’ tafel wordt gespreken met o.a.:
•Nico Inberg, boerenzoon uit Koekange die zich ontwikkeld heeft tot één van de meest gewaardeerde beursanalisten van Nederland.
•Jan Bloemhof, van Bloemhof en Pleiter autohandel. Hij noemt zichzelf het domme slagerskind uit Dedemsvaart, maar is uitgegroeid tot één van de grootste autoverkopers van Nederland.
•Ronald Lubbers, bestuursvoorzitter van FC Emmen en ontwikkelaar van de Aldi in Zuidwolde.
•Helma Lodders, Tweede Kamerlid, woordvoerder op gebied van o.a. landbouw, voedselkwaliteit, NVWA en de Belastingdienst.

Aanmelden

De toegang tot deze netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit onze gemeente is gratis, maar aanmelden is verplicht. Stuur voor 14 juli 2018 een e-mail naar aanmeldench@dewolden.nl. Vermeld hierin uw naam, bedrijfsnaam en het aantal personen dat komt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jennie Snippe, bedrijvencontactfunctionaris via telefoonnummer 14 0528.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA