'

Jul 13
DE WIJK - Zondag 15 juli vanaf 10.30 uur tot 16.30 uur is er voor alle mensen, groot en klein, die nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal gebeurt in de wondere wereld van de honingbij en hoe de imker daar mee omgaat een dag vol met informatie. Er is de kans om in een bijenkast met duizenden bijen te kijken en de koningin te zoeken. Je kunt zelf een bijenpak aantrekken en met de imker in de stal de bij van zeer nabij haar werk zien doen.
Je kunt kijken naar hoe honing geslingerd wordt en wat je met bijenwas allemaal kunt maken. Je kunt ook horen en zien wat het belang is van dit bijzonder nuttige insect. Imkers vertellen graag over wat het belang is van de bij, maar ook delen ze graag de zorg die er is waar het gaat om de bij en het voortbestaan van de natuur met alles wat daarin groeit en bloeit. En natuurlijk is er
heerlijke honing te proeven en ook te koop! Welkom!

Open imkerijdagen
Datum: zondag 15 juli 2018 (10:30 tot 16:30)
Afdeling: De Wijk
Plaats: Informatiecentrum ’t Ende
Stapelerweg 20
7957 NB De Stapel

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA