'

Jul 11
DE WIJK - Op 23 juni 2018 organiseerde WGV de jaarlijkse clubkampioenschappen. In de ochtend streden vele turnsters in verschillende categorieën om de medailles. Ook de kleuters lieten, allen in prachtige pakjes, zien wat zij in de lessen geleerd hebben.


De deelnemers turnden allemaal erg strakke oefeningen. Na de bekendmaking van de medaillewinnaars werd de clubkampioen turnen 2018 bekend gemaakt, en het was Hilleen Kip die de beker in ontvangst mocht nemen! In de middag was het de beurt aan de freerunners en acrogymnasten. De freerunners deden twee onderdelen: speed en tricking. De acroërs lieten hun choreografieën zien met balans-, dynamische- en individuele elementen. Guusje Boverhof en Irene Barten werden de clubkampioenen acro met hun oefeningen in C-niveau. De mooie flow en goed uitgevoerde tricks van Medea Schra bezorgen haar de titel clubkampioen freerunnen. Het was een geslaagde dag!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA