'

Jul 11
ZUIDWOLDE - Rabobank Het Drentse Land heeft het meubilair van Servicepunt Zuidwolde geschonken aan Taalpunt Zuidwolde. Het Servicepunt van de Rabobank, sinds 1 mei 2014 gehuisvest in Bibliotheek Zuidwolde, heeft per 1 juli de deuren gesloten.
Rabobank Het Drentse Land gaat haar service op een andere manier inrichten. Klanten kunnen per 1 juli terecht bij het kantoor aan Het Haagje 15 in Hoogeveen. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van de thuisservice van de Rabobank.

Taalpunt Zuidwolde is erg blij met de schenking. Het Taalpunt heeft steeds meer taalvrijwilligers die ruimte nodig hebben om te kunnen werken met cursisten. De ruimte van het Servicepunt wordt hiervoor ingezet, waarbij het meubilair zeer welkom is.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA