'

Jul 22
DE WOLDEN - Wij gaan het 20-jarig bestaan van De Wolden volgend jaar vieren en noemen het: ‘Samen op weg naar 25 jaar De Wolden’. De dorpen krijgen de kans om hun eigen feestje te bouwen en te laten zien waar zij trots op zijn. Tijdens de feestmaand in 2019 wordt er op vier zaterdagen per gebied feest gevierd. U als inwoner bepaalt hoe u dit wilt vieren. Wij hopen op een aantrekkelijk programma voor de inwoners zelf en aantrekkelijk voor toeristen die onze mooie gemeente bezoeken. De werkgroep heeft acht fietsroutes uitgezet in De Wolden, vier korte en vier lange. Deze routes bundelen we in een mooi boekje, zodat u de route later nog eens kunt fietsen. De programma-activiteiten kunnen aansluiten bij deze route.
Noteert u deze data vast in uw agenda?


11 mei 2019
Drogteropslagen
Linde
Zuidwolde
Alteveer-Kerkenveld
18 mei 2019 Ruinerwold
Oosteinde
Berghuizen
Koekange
Koekangerveld
25 mei 2019 de Wijk
Fort
Veeningen
1 juni 2019 Ruinen
Ansen
Eursinge

Meer informatie en aanmelden

Hebt u ideeën hoe u dit feest zou willen vieren in uw dorp? Dan kunt u contact opnemen met de belangenvereniging in uw dorp. Wilt u meer informatie, dan kunt u zich melden bij projectleider Marike Timmer per mail: m.timmer@dewoldenhoogeveen.nl of per telefoon: 06-52376333.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA