'

Jul 11
DE WOLDEN - De gemeente De Wolden bestaat 20 jaar. Daarom is een fotowedstrijd georganiseerd en daarop zijn bijna 70 foto’s ingestuurd. “Een geweldig aantal”, volgens burgemeester De Groot. Hij is vooral te spreken over de kwaliteit van de foto’s. “Bij het bekijken van alle inzendingen dacht ik vaak: zo mooi is De Wolden inderdaad!”


Foto: L. van Elp
Tentoonstelling

Uit alle inzendingen is een selectie van ruim 20 gemaakt voor een tentoonstelling in het gemeentehuis. De Groot: “Dit mag je als inwoner van De Wolden niet missen. Onze mooie gemeente is op allerlei manieren in beeld gebracht.”

Winnaars

Tijdens de opening van de tentoonstelling worden de prijswinnaars bekend gemaakt. “We hebben drie winnaars die zich hebben gericht op het thema van de wedstrijd: actief en betrokken. Veel foto’s pasten minder bij het thema. Daar zitten echter ook prachtige plaatjes tussen en daarom ontvangen twee daarvan ook een prijs,” aldus de burgemeester.

Vereniging

Er was een speciale oproep voor verenigingen en ondernemers. De winnaar daarvan krijgt de kans op extra reclame om bijvoorbeeld leden te werven. U bent van harte welkom bij de opening van De tentoonstelling op 19 juli 2018 om 15.30 uur. Daarna zijn de foto’s de hele zomer te bewonderen tijdens openingstijden van het gemeentehuis.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA