'

Jul 12
RUINERWOLD - Aan de Stegge Twello en Ruitenberg Ingredients hebben overeenstemming bereikt over de realisatie van de uitbreiding van de productielocatie van Ruitenberg Ingredients in Ruinerwold. Het bedrijf is gevestigd in de oude zuivelfabriek aan Dijkhuizen.


Het 80-jarige familiebedrijf Ruitenberg Ingredients ontwikkelt en produceert een breed assortiment aan hoogwaardige concepten en toepassingen voor de voedingsmiddelenindustrie. De productie vindt plaats op diverse productielocaties in onder andere Twello, Peize en Ruinerwold. Wegens groei van de bedrijfsactiviteiten wordt achter de bestaande productielocatie in Ruinerwold een nieuwe productielocatie gerealiseerd. Hierdoor zal de totale productieoppervlakte op deze locatie worden verdubbeld.

Huisstijl

Het pand zal de kenmerkende Ruitenberg huisstijl meekrijgen en zal voldoen aan de huidige en de te verwachten eisen rondom kwaliteit, voedselveiligheid en milieu. Zo zal het pand bijvoorbeeld de BREEAM Outstanding certificering krijgen. De productielocatie zal bestaan uit kantoor/R&D-ruimtes en nevenruimtes, productie- en testruimtes, logistieke ruimtes, geconditioneerde (zowel warm als koud) ruimtes en enkele casco ruimtes ten behoeve van uitbreiding in de toekomst. De bouw zal naar verwachting in september starten. De oplevering, inclusief de gefaseerde ingebruikname van de nieuwbouw, zal medio 2019 plaatsvinden.
Bron en foto W-N

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA