'

Jul 13
DE WIJK - Alle kinderen van de dansgroepen van Atlas Sport staan vanavond tijdens de eindvoorstelling in de spotlights. Ter afsluiting van het dansseizoen wordt er een eindshow georganiseerd. Vorig jaar vond deze eindshow nog plaats in de sportzaal van Atlas Sport, maar vanwege de enorme groei van de groepen is het dit jaar tijd om het groter aan te pakken: optreden in de grote zaal in de Havezate waar de kinderen op het podium kunnen laten zien wat ze het afgelopen seizoen hebben geleerd.

Insteek
Bij de streetdance lessen draait het niet om competitie of prestatie, maar om plezier en ontspanning waarbij kwaliteit centraal staan. Het is laagdrempelig zodat het voor iedereen goed te volgen is. Elk kind op zijn tempo, op zijn eigen niveau.

Kijken
Lijkt het je leuk om te komen kijken? De deuren gaan open vanaf 19.15 uur. Je bent van harte welkom. De eindshow start om 19.30 uur in de Havezate.

Contact
Atlas Sport biedt streetdance lessen aan voor kinderen van 5 t/m 17 jaar. Dus hou je van dansen en wil je graag nieuwe dance moves leren? Dan is streetdance iets voor jou!
Kom een gratis proefles volgen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0522-441090 of neem contact op via info@atlassport.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA