'

Aug 13
IJHORST - Op dinsdag 14 augustus is iedereen van 12:00 tot 17:00 uur van harte welkom op het Foodtruck Festival in IJhorst. Familiecamping de Vossenburcht aan de Bezoensweg 5 nodigt jong & oud, die van lekker eten houdt, uit voor deze feestelijke middag. Voor de kinderen zal er genoeg vermaak zijn, er is live muziek op het plein en de entree is gratis.
De deelnemende foodtrucks bieden een gevarieerd menu aan van ambachtelijke frieten tot versbelegde wraps, vlees van de grill tot aan zoete taartjes en schepijs. Zanger, gitarist en entertainer Stephan Barneveld zal de middag muzikaal omlijsten en kinderen kunnen door het recreatieteam worden geschminkt. Verder is er voor de kinderen een springkussen, een speeltuin en een zwembad aanwezig waar ze lekker kunnen spelen.

De foodtrucks die op dit festival zullen staan zijn: Lumberjack shack, Formidable crepes, Theetantes, Opoe’s erfenis, ViesGoed, TotalMore Partyservice, PP Mangerie, Annekookt4u, Loan Ho en Lum. Houd de facebookpagina van de camping (www.facebook.com/vossenburcht) in de gaten voor de laatste updates voor dit festival!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA