'

Aug 18
REGIO - Van 20 tot en met 24 augustus 2018 wordt het sport- en cultuurkamp gezamenlijk georganiseerd door de buurtsportcoaches van de gemeenten Hoogeveen, Westerveld en De Wolden en de jongerenwerkers van Welzijn de Wolden. Het sport- en cultuurkamp wordt georganiseerd voor basisschoolkinderen van groep drie tot en met acht uit deze gemeenten die om verschillende redenen zelf niet op vakantie kunnen.
Dit jaar zullen er 80 kinderen deelnemen aan deze leuke, actieve week. Van maandag tot en met vrijdag wordt er een programma aangeboden in en om sporthal het Activum in Hoogeveen inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, drinken en tussendoortjes. Gedurende het kamp worden er veel verschillende (sport)activiteiten aangeboden, denk aan: bubbelvoetbal, mountainbike, zwemmen, tafeltennis, etc. Daarnaast is er een filmavond, een bingo, een cultuurmiddag, een bonte avond, gezonde lunch en nog veel meer.

Het belangrijkst is dat de kinderen deze week als een ‘vakantieweek’ ervaren en veel plezier hebben.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA