'

Aug 30
DE WIJK - We naderen het einde van een fantastische zwemzomer. We hebben maandenlang kunnen genieten van heerlijk weer en heel veel mensen kwamen lekker zwemmen in ons mooie zwembad De Slenken. Nog een paar weken en dan zit het zwemseizoen er weer op. Op zaterdag en zondag 1 en 2 september sluiten we groots af met een geweldig eindfeest!


Op zaterdagochtend is er afzwemmen en om 12.00 uur opent wethouder Jan van 't Zand de mooie outdoor fitness en iedereen mag er acrobatische toeren op uithalen. Vanaf 13.00 uur hebben een stormbaan in het diepe en een waterdoolhof in het ondiepe bad en ook op de kant is er volop vermaak voor iedereen. De toegang is gratis dus kom allemaal langs!

Op zondag 2 september gaat het feest gewoon nog even door. Iedereen is dan weer gratis welkom en de stormbaan en het doolhof liggen nog in het water. We organiseren dan ook een picknick @ the pool waarbij de eigen gevulde picknickmand natuurlijk welkom is. Wij zorgen voor hamburgers en pizzapunten en natuurlijk is de kiosk ook 'gewoon' open. Vanaf 15.00 uur maken we er een minifestival van met een spetterend optreden van De Wiek live XL, je weet wel, de band die de tent met het Wijker Feest op de kop zette. Kom het feest met ons meevieren; we maken er een mooi eindfeest van samen!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA