'

Sep 21
DE WIJK - Woensdag 19 september was de eerste bijeenkomst na de vakantie van de Vrouwen van Nu in de Wijk. Er was een volle zaal, waarvan 3 nieuwe leden. De voorzitter, Janny Flik, was blij dat er zoveel leden waren gekomen, o.m. voor Gerda Marsman uit Haarle, die over de wereld heeft gefietst. Na het huishoudelijk gedeelte, waarin o.a. een eendagsbestuur werd gekozen, was het woord aan Gerda Marsman.
Gerda Marsman heeft verschillende reizen per fiets gemaakt Australië, Alaska, Amerika en Chili, de zaal mocht zeggen over welke reis zij zou vertellen, dat werd Alaska reis 2018. Alaska de noordelijkste en grootste provincie van Amerika heeft 5 beren op iedere inwoner er wordt dus voortdurend gewaarschuwd voor deze dieren, Keep eyes open, use common sense en all food must be safely stored, Gerda liet ons dia’s zien van beren, berggeiten, visarenden , de bergen met eeuwige sneeuw, de prachtige bossen en verdere natuurschoon , zij vertelde zeer humoristisch en soms zelfs hilarisch over haar tocht door dit prachtige land, zoals 600 km. meerijden met controleurs van de pijpleiding, ´s nachts plassen in plastic potje, the naked mile over 1 mile naaktfietsen, moonshine sterke zelfgestookte drank, niet bang voor kerels wel voor beren, ook heeft zij 3 weken opgetrokken met jagers daarvan heeft zij veel geleerd over overleven in de wildernis, kortom teveel om allemaal te benoemen, het was een zeer leuke lezing die Gerda zeer boeiend vertelde.

Op 17 oktober zal Roelof Keen vertellen over het leven als gehandicapte sporter in Dikke aarms, kleine bienties. Tevens vertelt hij over het project voor gehandicapten in Gambia. De avond wordt gehouden in de Havezate en begint om 19.45 uur.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA