'

Okt 11
DE WIJK - Trendline Haarmode De Wijk heeft onlangs flink geïnvesteerd in nieuwe kappersstoelen en wasbakken. Dat was nodig vertelt eigenaresse Petra Scholten. ‘De andere stoelen werden minder. En omdat we toch bezig waren hebben we gelijk ook twee nieuwe kappersstoelen met wasbak laten plaatsen. Deze liggen veel comfortabeler en zijn ARBO proof’. Ook de klanten reageren positief op deze interieur verandering.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Het is volgens Petra, vanaf 1 januari 2017 eigenaresse van de salon belangrijk om met de tijd mee te gaan en veranderingen uit te voeren. ‘We vinden het belangrijk om kwaliteit te blijven leveren en volgen daarom regelmatig cursussen en trainingen’.

Trendline is moderne en brede kapsalon voor hem en haar. ‘Iedereen moet zich hier op zijn gemak voelen dat is de doelstelling’. Voor mannen is er sinds afgelopen zomer ook een nieuwe productenlijn beschikbaar van Manmade. Deze ‘oldspice’ producten zitten in mooie en authentieke verpakkingen zoals bijvoorbeeld een whiskyfles en zijn een groot succes. Bij Trendline zijn vijf personen werkzaam, en de salon is geopend van dinsdag tot zaterdag. Meer informatie www.trendlinedewijk.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA