'

Okt 17
RUINEN - Een foto van een ree dat door het hoge gras springt trekt meteen de aandacht als je langs de expositiewand in bezoekerscentrum Dwingelderveld loopt. Het is één van de waarnemingen die bezoekers van het Dwingelderveld hebben gedeeld in de expositie ‘Eigenlijk is alles hier bijzonder’.


foto: Andy Luberti
Gekleurde touwen op een gebiedskaart laten zien waar de waarnemingen zijn gedaan. In de herfst zijn veel paddenstoelen in allerlei kleuren en formaten te zien. Maar ook andere herfstvruchten doen je verwonderen. De expositie ‘Eigenlijk is alles hier bijzonder’ geeft bezoekers de gelegenheid hun waarnemingen uit het Dwingelderveld aan te geven met foto’s, verhalen of vondsten. Doorlopend draait er op een groot scherm een PowerPoint presentatie met afbeeldingen van de waarnemingen. Ook de waarnemingen van minder opvallende planten en dieren worden in de expositie tentoongesteld, want eigenlijk is alles wel bijzonder.

Heb je zelf iets gezien in het Dwingelderveld en wil je dit delen in de expositie? Stuur dan je waarneming naar gespotinhetdwingelderveld@gmail.com en vertel daarbij waarom je het bijzonder vindt. De expositie is te bezichtigen tot 1 november. Het bezoekerscentrum aan de Benderse 22 in Ruinen is dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA