'

Okt 9
DE WIJK - De maand September is er bij kinderopvang het Uilenbos gewerkt aan het thema De Boerderij. Welke dieren wonen er allemaal op de boerderij, wat voor geluid maken de dieren, wat eten de dieren, hoe heet het jong,wat voor kleur zijn de dieren en natuurlijk wat voor grote voertuigen rijden er bij de boerderij.

Arinda Wolting: 'We hadden een grote bak met maïs binnen in de opvang. Kleine speelgoed trekkers met aanhangwagens erin en natuurlijk de boerderijdieren. De kinderen vonden dit erg leuk. Buiten hadden we de zandtafel gevuld met zaagsel, auto’s, trekkers en andere voertuigen erbij en spelen maar. Ook hebben we veel boekjes gelezen over de boerderij en geknutseld.
En wat is er nu leuker om ook naar een echte boerderij te gaan. We zijn naar de boerderij van de Fam. Huls in de Stapel geweest en naar de Fam. Zanting in Fort. Een mooie rondleiding kregen we op de Boerderij. We hebben de kalfjes, pinken, koeien en stier gezien. We hebben bij de melkmachine en bij de melktank gekeken. Wow wat zit daar veel melk in en natuurlijk moesten we de melk ook even proeven, dat was lekker. En wat hadden we een geluk. We mochten de geboorte van een kalf mee maken. De kinderen vonden het zeer interessant. De grote tractors werden ook goed bekeken en natuurlijk moesten de kinderen er ook even in zitten en het stuur vast houden. De kinderen hebben genoten'.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA