'

Okt 13
DE WIJK - U heeft het vast al wel vernomen, via kennis, buurman/buurvrouw, Facebook of bijvoorbeeld gelezen op de flyers die in de Wijk en omgeving verspreid zijn. 13 Oktober is het dan eindelijk zover, maar wie doen er eigenlijk mee met het Triple Concert van SWE Apollo, dat mede mogelijk wordt gemaakt wordt door de hoofd sponsoren Bruins Betonstaalvlechtbedrijf te Staphorst en Hoveniersbedrijf Vellinger te de Wijk.
In de loop van de jaren is de Melody en Percussion Band (MPB)van Concordia uitgegroeid tot een toonaangevend muziekkorps. Niet alleen in Krimpen aan den IJssel, maar in heel Nederland kent, of speelt men zelfs muziek van dit slagwerkorkest. "Ambassadeurs van deze muziekvorm" werden zij ooit genoemd. Naast het gevarieerde repertoire, met voornamelijk bekende hits, is de band o.l.v. Martien Slingerland en Jan de Kwant altijd vernieuwend bezig. De band heeft 2 instructeurs, waardoor het slagwerk apart kan repeteren. Naast het melodische gedeelte heeft deze slagwerkgroep een eigen repertoire met o.a. Ierse ,Japanse , Zuid Amerikaanse composities.

En een avond volop muziek is niet compleet met een fraai popkoor! Popkoor Nameless uit de Wijk/IJhorst is deze avond ook van de partij! Nameless is opgericht in het jaar 2000. Het is een gemengd koor dat bestaat uit ongeveer 40 leden en onder leiding staat van dirigente Claudia Conijn. Iedere woensdagavond komt het koor met leden uit de omgeving van de Wijk en IJhorst samen in zaal “De Burcht” op Camping “De Vossenburcht” in IJhorst om te repeteren voor verschillende optredens. Ze brengen een gevarieerd repertoire van popmuziek vanaf de 60’s tot heden en worden daarbij begeleid door een 4-koppig combo. Tijdens een optreden zorgen ze altijd voor een lekkere sfeer! En ook tijdens het Triple Concert zal het lastig zijn voor het publiek om stil te blijven zitten!

De ingrediënten voor een muzikale TOP avond zijn dus aanwezig. De drie verenigingen zullen zowel gezamenlijk, als individueel optreden. En wanneer je weet dat er nummers gespeeld gaan worden van Michael Jackson, Normaal, Wim Sonneveld en wanneer je weet dat Smoke on the Water en een medley van Marco Borsato op het programma staat, geeft dit wel aan dat het een zeer gevarieerde muziekavond wordt.

Plaats van handeling is sporthal De Slenken, welke ook op 13 oktober 2018 wordt omgetoverd tot een ware concertzaal! De zaal is open om 19.30 uur en het Triple concert start om 20.00 uur.
Na afloop, zo ongeveer om 22.30 uur, zorgt de band Bruun Brood, dat in de kantine van de sporthal, nog even gezellig kan worden nagepraat en de voetjes ook nog van de vloer kunnen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA