'

Okt 12
REGIO - Ooit zaten ze samen op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. De afgelopen jaren geven ze samen regelmatig concerten in de regio: pianist Jan Vayne uit Zwolle en organist Harm Hoeve uit Rouveen. Op vrijdagavond 2 november zijn zij opnieuw te beluisteren in de Ichthuskerk in Hasselt waar Harm het fraaie Holthuisorgel bespeelt en Jan improviseert op de vleugel.
Samen brengen ze een gevarieerd programma van bekende ( en minder bekende) melodieën.
Tijdens dit concert zullen leerlingen van MEC Rouveen die onlangs meededen aan de masterclass van Jan Vayne van zich laten horen.

Organist Harm Hoeve is een musicus die graag direct wil communiceren met zijn luisteraars en ze enthousiast wil maken voor de prachtige klanken van het orgel en haar muziek.
Pianist Jan Vaynestaat al jaren bekend om zijn fabelachtige improvisaties. Of het nu om een klassiek repertoire gaat of om populaire hedendaagse muziek, hij weet als geen ander de muziek op een bijzondere manier te verweven.

Ichthuskerk, Hasselt Kastanjelaan 3
Aanvang: 20:00 uur
Entree: € 15,- euro
Reserveer online met korting: Volw. € 12,50 euro en tot 12 jaar € 5,-
Reserveren: ajabrinkman@hotmail.comof bel 038-8883638
Vrij parkeren rondom de kerk!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA