'

Okt 13
DE WIJK - In het voorjaar van 2018 heeft het bestuur van de Wieker Meule een verzoek gedaan aan de belastingdienst voor de zgn. ANBI status om het voor sympathisanten nog aantrekkelijker te maken de stichting financieel te ondersteunen.

f
foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Een gift aan een instelling met een Algemeen Nut Beogende Instelling is namelijk voor de gever belasting technisch zeer voordeling. Tijdens de aanvraag bleek dat de statuten verouderd waren, notaris Stotijn heeft deze belangeloos aangepast. Ook is er een vijfde bestuurslid gevonden om het vereiste aantal compleet te maken. Het bestuur is blij met de komst van Jakob Brand. Op 27 september 2018 kwam het bericht bij het bestuur binnen dat de Wieker Meule vanaf 1 januari 2018 een Culturele ANBI instelling is.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA