'

Okt 13
RUINERWOLD - Café Centraal in Ruinerwold was afgelopen zaterdag 6 oktober het decor van een heus Oktoberfest. De organisatie was een samenwerking tussen Café Centraal & Sempre Sereno Ruinerwold. Ook de band ‘kleintje’ SmildegerRoet had een aandeel in deze avond.
Vanaf een uur of 21.00 begonnen de goedgevulde bierpullen zich te verspreiden onder de enthousiaste bezoekers. Een gezellige avond in het verschiet. Een groot deel van het publiek had zijn best gedaan om in een passende outfit te verschijnen. Ook de leden en dirigenten van de malletband en de fanfare van Sempre Sereno waren geheel in stijl gekleed. Vervolgens werden in twee blokken bekende nummers, zoals Rosamunde, Country Roads en Sierre Madre gespeeld door de fanfare en de malletband van Sempre Sereno. Dit werd afgewisseld met vrolijke Oktoberfest muziek van ‘kleintje’ SmildegerRoet. De muziek werd enthousiast ontvangen door het publiek. Naarmate de avond vorderde vulde de zaal zich steeds meer met enthousiast publiek dat onder het genot van een drankje genoot van de gezellige muziek. Ook een braadworst mocht natuurlijk niet ontbreken. De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond. Graag ´Auf Wiedersehen´ bij een volgend concert van Sempre Sereno.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA