'

Okt 13
DE WOLDEN - Appen in het verkeer is gevaarlijk. Daarom is half september de landelijke campagne MONO gestart. Het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD) vroeg via social media of inwoners van Drenthe MONO rijden en fietsen. Dit had als gevolg dat veel weggebruikers een belofte op Facebook en Instagram hebben gedaan om MONO te gaan of te blijven rijden. Al deze beloftes laten zien: ook de Drenten gaat voor MONO!
Wethouder Mirjam Pauwels staat achter deze campagne. “Je smartphone in het verkeer gebruiken is gevaarlijk. Daarom heeft het Rijk de MONO-campagne gelanceerd en ook in De Wolden maken we het verkeer steeds veiliger. Dat kan niet alleen met overheidsmaatregelen: belangrijkste is dat weggebruikers zich veilig gedragen. En dat betekent dus onder andere: deelnemen aan het verkeer zonder afleiding van de smartphone.”

Social media

Het VVBD ondersteunt de campagne in Drenthe met onder meer radio- en televisiespotjes, bioscoopreclame en posters. Om de campagne daarnaast op social media onder de aandacht te brengen, riep het VVBD weggebruikers op om te laten zien dat zij MONO rijden. Er volgden duizenden reacties, likes, en deel-acties van Drenten. Al die reacties op Facebook en Instagram laten zien dat de campagne ook in Drenthe aanslaat.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA