'

Nov 5
DE WIJK - Jan Boverhof uit De Wijk, werkzaam bij Schreur Hoogwerksystemen heeft afgelopen zaterdag de 21ste editie gewonnen van het NKIT, het Nederlands Kampioenschap Intern Transport. Met zijn overwinning pakt hij zijn 7e titel veiligste intern transportchauffeur van Nederland. Jacky van Meurs van Ceva Logistics Culemborg werd tweede, Gonnie Blenkers van Mead Johnson pakte het brons.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Het NKIT 2018 vond plaats in de exporthal van bierbrouwer Bavaria in Lieshout. In deze grandioze ambiance streden 41 chauffeurs om de vijf ereprijzen. De vierde plaats werd hierbij opgeëist door oud-kampioen Leon van der Vorst van Aviko Rixona Venray. Chris der Kinderen van Bavaria ontving de vijfde prijs.
Bierbrouwer Bavaria, onderdeel van Swinkels Family Brewers, bood het NKIT een geweldige locatie. De ruime exporthal was een perfecte ambiance voor het Kampioenschap Intern Transport dat volledig in het teken staat van veilig werken.

Alle deelnemers moesten zes opdrachten van bekwaamheid afleggen. Boverhof : ‘Twee opdrachten staan altijd min of meer vast , bij de andere vier is dat altijd weer een verrassing’. Zo moesten de deelnemers dit keer ook met een elektropallettruck een parcours afleggen. En ook met een zgn. reachtruck twee pallets achter elkaar oppakken, wat het lastiger maakt. De onderdelen moet binnen een bepaald tijdsbestek worden afgewerkt. Met punten en/of strafpunten worden de deelnemers beoordeelt door een deskundige jury.

Voor Boverhof was het de 19e keer dat hij mee deed aan het Nederlands Kampioenschap Intern Transport. De Wieker twijfelt of hij volgend jaar weer van de partij is. ‘Heb nu 7 keer gewonnen, het is eigenlijk ook wel mooi geweest. Misschien ben ik volgend jaar wel van de partij als jurylid’.

Het NKIT 2018 werd dit jaar mogelijk gemaakt door de enthousiaste groep sponsoren: Jungheinrich Nederland, Toyota Material Handling, Heffiq Slim Intern Transport, Boels Training, Trône Seating, GNB Industrial Power, BMWT Train en Meijer Handling Solutions. De organisatie van het NKIT is in handen van Andersom tekst & organisatie uit Wehl.


Fotobijschrift: Jan Boverhof krijgt de eerste prijs NKIT 2018 uitgereikt door organisator Theo Egberts van Buro Andersom.
(foto Dave Zuuring)

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA