'

Nov 28
DE WIJK - De eerste Glamour Night, afgelopen dinsdag georganiseerd door Petra Scholten van ‘Trendline’ en Christel Kok van’ ForYourSkin’ is een succes geworden. Beide ondernemers uit De Wijk hadden dit als ‘een avondje uit met vriendinnen’ op touw gezet.


foto's BS/Weblog-dewolden.nl
Met meer dan vijfentwintig aanmeldingen zat de salon van Trendline behoorlijk vol. De aanwezige dames waren vol lof en enthousiast over de invulling. Ze kregen daarbij tips en adviezen over haar, huid, make up en kleding kleur keuze!

De visagie werd verzorgd door Ingrid Alberts van Nagels & Zo. Kleur advies door Studio KeK. Haarstyle advies door Trendline. Huid advies en analyse door ForYourSkin. De smakelijke hapjes werden aangeboden door PP’s Mangerie. En het welkomstdrankje werd verzorgd door Brander Wines



De gasten liepen na afloop de deur uit met een goed gevulde goodybag, mooi opgemaakt, wetend welke kleur het beste bij hun past. De haren prachtig gedaan en met informatie over wat er allemaal mogelijk is met hun huid.

Het bedrijf HuydCare heet voortaan ForYourSkin. Christel Kok: ‘Aan het concept is verder niets veranderd, alleen de naam. Tijdens de Glamour Night was het een mooie gelegenheid om dit te introduceren’. Petra en Christel genoten zelf ook volop van de Glamour Night. Petra: ‘Het was de bedoeling om de mensen kennis te laten maken met wat er allemaal is in De Wijk. Dit smaakt zeker naar meer, en wij hopen op een jaarlijks terugkeer hiervan’.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA