'

Dec 2
DE WIJK - Ook dit jaar wisten de pieten de kinderen, ouders en leidsters van het Uilenbos te vinden. Gelukkig maar want al enkele dagen zaten we in spanning of ze wel bij ons zouden komen. Er werd al volop geknutseld, pepernoten gebakken maar ook verkleden als sint en piet is erg leuk.

Zaterdagmiddag 24 november hebben we ons pietenfeest gevierd in de gymzaal in IJhorst. In de gymzaal hadden de leidsters een heus pieten gymparcours uitgezet. De ouders genoten van een lekker kopje koffie/thee met wat lekkers terwijl de kinderen direct los ging op de diverse toestellen. Schommelen in de ringen, klimmen op het wandrek, stormbaan, op het dak lopen en pakjes door de schoorsteen gooien, een stormbaan en pepernoten sjoelen. Er werd hard op de deur gebonsd, daar kwamen twee pieten naar binnen. Op de skelter met kar waar de cadeautjes in zaten. Direct werd er door iedereen een plekje gezocht om te zitten. Waarna de pieten voor elk kind een cadeautje hadden. Na het uitpakken van alle cadeautjes konden de kinderen nog heerlijk even gymmen met de pieten. Het was een erg gezellige middag en iedereen ging moe en met een leuk cadeau naar huis.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA