'

Dec 4
ZUIDWOLDE - Tijdens het Hartje Winterfestival op zaterdag 15 december in De Tamboer in Hoogeveen treden het opstaporkest en het opleidingsorkest van muziekvereniging Woudklank uit Zuidwolde op. De jeugdorkesten onder leiding van dirigente Marjon Brouwer spelen tussen 16.00 en 17.00 uur diverse bekende kerstnummers. De toegang tot het festival is gratis.




Het inloopfestival ‘Van Jingle Bells tot Messiah’ begint om 13.00 uur en er treden de hele middag diverse koren en orkesten uit Hoogeveen en De Wolden op. Het Opleidingsorkest is een springplank voor veelal jonge blaasmuzikanten die lekker met elkaar muziek maken en zich opmaken voor de sprong naar het Harmonieorkest. Het Opstaporkest bestaat uit de jongste blaasmuzikanten die net zijn begonnen en toch al in orkestvorm musiceren. Beide orkesten staan onder leiding van Marjon Brouwer.
Voor meer informatie: www.woudklank.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA