'

Dec 5
Op donderdagavond 20 december 2018 organiseert fiets-, skeeler- en schaatsspecialist Lindenholz Rouveen een gratis slijpinstructie. Vakmannen Henk Smit en Luud Mulder (vader van schaatstalenten Ronald en Michel Mulder) leren u deze avond, tijdens het slijpen van uw schaatsen, de kneepjes van het vak.

Voorgaande jaren waren de instructie-avonden een succes. Een grote groep dames, heren, jongeren en ouderen heeft geleerd hoe zij hun eigen schaatsen kunnen slijpen. Voor Lindenholz reden genoeg om deze slijpinstructie ook dit jaar te organiseren. De avond start om 19.00 uur in de schaatswerkplaats van Lindenholz in Rouveen. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen (één) paar schaatsen meeneemt. Belangstellenden zijn van harte welkom en dienen zich vooraf op te geven via info@lindenholz.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA