'

Dec 7
DE WIJK - Donderdag 6 december gaf Marcel Bruinenberg uitleg aan de bewoners in het hofje van de Vos van Steenwijkstraat in De Wijk bij de nieuw opgehangen AED (automatische externe defibrillator). Het geld voor deze AED is op initiatief van Gonda Lier bij elkaar gebracht door de buurtbewoners. De AED is gratis geïnstalleerd door installatiebedrijf De Wiek.In De Wijk hangen AED’s in de Havezate en in Dunninghe. Helaas hangen deze binnen, zodat er buiten sluitingstijd eerst een sleutel gehaald moet worden en kostbare tijd verloren gaat. Bij de voetbalkantine hangt de AED wel buiten aan het gebouw. In het hele dorp dus maar twee AED’s op altijd toegankelijke plaatsen.

In ons land overlijden elke dag 35 mensen aan een hartstilstand. Van groot belang derhalve om het aantal AED’s in De Wijk zo spoedig mogelijk uit te breiden. Voor meer informatie over het inzamelen van geld voor een AED in uw buurt, kijk dan op BuurtAED.nl. Dit is een actie van de Hartstichting.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA