'

Dec 8
DE WIJK/IJHORST - We worden omringd door muziek. Overal in winkels en winkelcentra word je door muzikale klanken verwelkomd, op radio en televisie hoor je niet alleen muziek als het om muziek gaat, maar zijn melodieën ook vaak op de achtergrond van gesprekken te horen. Je zou bijna denken dat muziek altijd van buitenaf moet komen, maar dat hoeft gelukkig niet waar te zijn.
We worden omringd door muziek. Overal in winkels en winkelcentra word je door muzikale klanken verwelkomd, op radio en televisie hoor je niet alleen muziek als het om muziek gaat, maar zijn melodieën ook vaak op de achtergrond van gesprekken te horen. Je zou bijna denken dat muziek altijd van buitenaf moet komen, maar dat hoeft gelukkig niet waar te zijn.

Muziek doet iets met je
Zomaar ineens zit je vol met muziek. Misschien tikken je voeten ineens een ritme, of trommelen je vingers op tafel een vrolijk ritme mee met een liedje dat je op de radio hoort. Soms betrap je jezelf erop dat je een melodietje zachtjes mee-neuriet, of sta je onder de douche een favoriet lied te galmen.. En laten we wel wezen, muziek maakt dat je je beter gaat voelen, dat je blijer wordt. Mooi toch?

Niet alleen maar samen
Het kan al best leuk zijn om zelf muziek te maken, maar het is nog leuker om dat samen met anderen te doen. Om samen muziek te maken kun je muziekinstrumenten gebruiken, maar ook gewoon je eigen stem. Je kunt gaan zingen in een duo, in een band of misschien in een koor. Als je samen zingt kun je elkaar helpen en versterken. En dat maakt het allemaal nóg mooier.

Aansluiten bij een koor
Je vindt het leuk om te zingen en je wilt er iets mee gaan doen? Nieuwe melodieën leren, aanwijzingen krijgen hoe je muzikaal het beste uit jezelf krijgt en bovendien wil je dat allemaal samen met anderen beleven!

Popkoor Nameless de Wijk-IJhorst biedt de mogelijkheid om jou dit muzikale gevoel te laten ervaren. Iedere woensdagavond repeteren wij in zaal “de Burcht” op camping “de Vossenburcht” Bezoensweg 5 IJhorst. Sinds afgelopen zomer staan wij onder bezielende leiding van de altijd enthousiaste dirigente Claudia Conijn. Als één van de weinige popkoren beschikt “Nameless” over een eigen combo en dat is uniek. En net als bij voetbal heeft “Nameless” ook een derde helft. Na afloop is het met z’n allen gezellig nazitten in “de Burcht” maar daar hoef je natuurlijk niet aan deel te nemen.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website www.popkoornameless.nl en volg ons op facebook www.facebook.com/Popkoor-Nameless
Wil jij ons eens horen zingen? Popkoor “Nameless” zingt zondagmiddag 23 december meerdere keren tijdens “Songs in the City” te Meppel.
En natuurlijk ben jij iedere woensdagavond vanaf 20.00 uur welkom in “de Burcht” om eens te kijken, te luisteren en sfeer te proeven.

Samen zingen in een koor, dat is gewoon erg leuk!!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA