'

Dec 8
RUINERWOLD - Heeft u zich al opgegeven voor de fitheidstest op dinsdag 11 december in M.F.C. Buddinghof? Er zijn nog plekken vrij voor de fitheidstest. De fitheidstest is bedoeld voor inwoners uit Ruinerwold en omgeving die graag meer zouden willen bewegen dan zij nu doen.
In oktober 2016 heeft deze test in Ruinerwold ook plaatsgevonden. De fitheidstest duurt ongeveer één uur en is speciaal voor 68-plussers ontwikkeld en meet onder meer uithoudingsvermogen, lenigheid, handvaardigheid, knijpkracht, reactiesnelheid en bloeddruk, bloedsuiker. De fitheidstest wordt georganiseerd door de sportfunctionaris van gemeente De Wolden i.s.m. Fysiotherapie Ruinerwold, Stichting Welzijn De Wolden en Icare. Deze specialisten zijn op 11 december ook aanwezig en kunnen waar nodig advies geven.

Bent u nieuwsgierig naar uw fitheid? Kunt u advies gebruiken om dit te behouden of te verbeteren? Neemt u dan contact op met Gerdo van Dalen, sportfunctionaris, via e-mail sport@dewolden.nl of telefoonnummer 06-52580764.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA