'

Jan 8
RUINEN - De natuur is er voor jou, ben jij er ook voor de natuur? Het bezoekerscentrum Dwingelderveld en de beheereenheid Zuid Drenthe hebben diverse vrijwilligersvacatures. Zowel publieksfuncties als beheerwerk. Daarom organiseert Natuurmonumenten een informatieavond op dinsdag 15 januari aanstaande om 19.30 uur in bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen. Heb jij het groene hart dat wij zoeken? Kom dan naar deze bijeenkomst en laat je verrassen door de vele facetten van het vrijwilligerswerk voor en in de natuur. Tijdens deze avond geven vooral vrijwilligers uitleg over de vacatures.Jaarrond ondersteunt een grote groep vrijwilligers Natuurmonumenten met diverse werkzaamheden in het Dwingelderveld bij het bezoekerscentrum, schaapskooi Achter ’t Zaand in Lhee en in de andere natuurgebieden van Zuid Drenthe, waaronder het Mantingerveld en landgoed de Klencke.

De vrijwilligersvacatures variëren van gastheerschapsfuncties, zoals balie en jeugdactiviteitenbegeleiders tot medewerkers in het beheer. Maar Natuurmonumenten zoekt ook handige klussers voor het onderhoud van het gereedschap en het op orde houden van de werkschuren. Ben jij gastgericht en heb je iets met schapen of wolverwerking dan biedt de locatie bij schaapskooi Achter ’t Zaand leuke mogelijkheden.

Als vrijwilliger bij Natuurmonumenten werk je in een team, heb je een vast aanspreekpunt en is er ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Wil je meer informatie over de verschillende vacatures kijk dan op www.nm.nl/vrijwilliger/vacatures of stuur een mailtje naar de vrijwilligerscoördinatoren Tineke Bouwmeester t.bouwmeester@natuurmonumenten.nl of Gina Fieten g.fieten@natuurmonumenten.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA