'

Dec 21
RUINERWOLD - Eind van dit jaar, op zaterdagmiddag 29 december, houdt de Bartholomeuskerk op Bijdenstein voor de eerste keer een Top2000dienst! In de dienst staan liederen centraal die in de laatste week van het jaar in de Top2000 op de radio te horen zijn. De organisatie roept iedereen op liederen voor die dienst aan te leveren. Ze is vooral benieuwd naar liederen die een bijzondere boodschap bevatten over het goddelijk-verrukkelijke dat je in het leven tegen kunt komen.


Liederen over wat er in ons aardse bestaan meer is tussen hemel en aarde, of liederen die zich verwonderen. Spreekt de inhoud van een lied je bijzonder aan of heeft een lied voor jou een speciale betekenis omdat je er iets speciaals mee hebt beleefd? Dien je lied dan in, het liefst met je verhaal erbij! Iedereen mag met maximaal met drie liedvoorstellen komen. Uit de inzendingen selecteert de voorbereidingscommissie een mooi programma voor 29 december, misschien word je wel gevraagd om in de dienst zelf toelichting op je lied te geven. Inzendingen zijn welkom tot woensdagavond 26 december (2e kerstdag), 24:00 uur. Mail ze naar Georg Naber, gnaber@hetnet.nl of bel ze door via 0522-471543. De Top2000dienst op 29 december begint om 17.00 uur. DJ Bart Kiers, velen wel ook bekend als vrijwilliger van de Karstenhoeve, gaat de liederen presenteren. Achteraf is er Glūhwein.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA