'

Jan 8
BERGHUIZEN - Op zaterdag 19 januari 2019 geeft muziekvereniging De Bergklanken een nieuwjaarsconcert in de Hervormde Kerk Blijdenstein te Ruinerwold. Met een afwisselend programma verwelkomen het fanfare-orkest en het BeginnendeBlazersBergklanken-orkest het nieuwe jaar. De muzikanten nemen u deze avond mee op een muzikale reis, waar u bekende, filmische, intieme, swingende en vrolijke klanken zult horen. Daarnaast is er een leuk muzikaal intermezzo.
Nieuwsgierig geworden? Kom 19 januari luisteren, genieten en laat u verrassen. Dan verwelkomen we met elkaar het nieuwe jaar.

Het nieuwjaarsconcert wordt gehouden in de Hervormde kerk Blijdenstein te Ruinerwold. De kerk is open vanaf 19:00 en het concert begint om 19:30. De fanfare speelt onder leiding van Alfred Willering en het BBB-orkest speelt onder leiding van Emiek Kasimier. De toegang is gratis


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA