'

Jan 9
DE WIJK - De Nieuwjaarsduik van de Antrappers op 1 januari dit jaar bracht € 2000 in het laatje. Dit bedrag werd bijeen gebracht door de deelnemers aan de duik, middels een collecte onder bezoekers. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de duik naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst. Die dit bedrag mogen verdelen.

Voor De Wijk gaat dat naar Speeltuinvereniging de Speulhorst voor vervanging speeltoestellen en Zwembad De Slenken voor renovatie van douches. Voor IJhorst gaat het om de Peuterspeelzaal de Reestrakkertjes voor de aanschaf van nieuw speelmateriaal.

De overhandiging vond plaatst tijdens de Antrappers maandvergadering bij café de Wiekslag. Verder heeft de motorclub nog een bedrag van € 1500,00 gedoneerd aan het Glazen Huis in Gramsbergen voor ALS. Dit geld was ingezameld bij de motor Avondvierdaagse samen met clubs uit Balkbrug, Ommen en Hardenberg. De actie in café the Alley in Gramsbergen heeft dit jaar bijna € 60.000 opgebracht.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA